Tarieven

TARIEVEN

 

Consult kind/jongere: € 89,00
We werken een uur.

Consult volwassenen, individueel of samen: € 100,- per uur. 
We werken 1,5 tot 2 uur.

Een gezinsopstelling of andere grotere opstelling neemt meestal 1,5 a 2 uur in beslag, inclusief voor- en nagesprek.
De kosten daarvoor bedragen € 200,-. Kleinere opstellingen vinden meestal plaats tijdens een normaal consult.

Bedragen voor particulieren zijn inclusief btw. Wanneer je een eigen bedrijf hebt en de btw aftrekbaar is dan wordt de btw berekend bovenop het tarief van het consult.

Betaling vindt plaats na afloop via een betaalverzoek, de factuur ontvang je dan per mail.

Annulering consult
Annulering van een afspraak kan uiterlijk tot 24 uur van te voren. Als je binnen 24 uur van te voren afzegt, wordt het uurtarief in rekening gebracht. Een afspraak kan over het algemeen altijd omgezet worden in een online consult als je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om live te komen.

VERWACHTINGENMANAGEMENT:

Lichtblauw biedt coaching met een brede reikwijdte. Oftewel; wat ik bied, grenst aan een therapeutische benadering en overlapt die soms. Een absolute voorwaarde die ik stel aan een coachingstraject is dat jij jezelf kunt dragen, ook al maak je mogelijk een zware tijd door. Ik fungeer immers als een -soms confronterende- spiegel waarin jij kunt kijken en waarvan je neemt wat je kan gebruiken.
Jij blijft eigenaar van je eigen proces.

Wanneer je erg labiel bent en geen eigenaarschap meer over je leven voelt waardoor jouw grenzen vervagen en je daarmee mogelijk die van anderen overschrijdt, dan is het verstandiger om naar een psycholoog of andere hulpverlener te gaan, al dan niet via je huisarts.

Suzanne van Haaften is geregistreerd lid van het Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid

Lichtblauw
Bank: NL29TRIO0197899013
Btw: NL001713332B78
Kvk: 60615117