De presentatie ‘Passend Onderwijs; Leerrecht & Zorgplicht’ zal worden verzorgd door Karin van Ooijen en Joke de Wit. Karin is werkzaam als regiocoördinator bij Oudervereniging Balans en Joke werkt als leerkracht op een sociocratische school. Beiden zijn bovendien ervaringsdeskundig als ouder vanwege hun eigen kinderen die niet passen in het reguliere onderwijssysteem.

Vanwege hun eigen ervaringen begonnen zij een aantal jaar geleden met het verzamelen van zo veel mogelijk informatie over rechten en plichten binnen het (passend) onderwijs en die informatie bleek verrassend moeilijk te vinden, zelfs voor professionals. Om andere ouders in een zo vroeg mogelijk stadium verder te kunnen helpen met de informatie die zo hard nodig is wanneer een kind vastloopt of vast dreigt te lopen op school, besloten zij om informatiebijeenkomsten te gaan houden. Zij hebben inmiddels al vele presentaties gegeven door het hele land.

De bijeenkomst bij Lichtblauw in Driebergen zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 25 januari 2020.
Inloop: 14u
Start: 14.30u
Napraten: tot 16.30u.

De bijeenkomst is gratis. Wel graag even aanmelden van te voren via het contactformulier, er is namelijk beperkt plaats.

Suzanne van HaaftenPresentatie Passend Onderwijs; Leerrecht & Zorgplicht